Back to work…Scandinavia

Ondertussen heb ik weer wat tornooien gespeeld. Mei was een drukke maand, ik had een invitatie gekregen voor de Lalla Meryem Cup in Marokko, een tornooi op de LET om misschien mijn ranking te verbeteren en nog kans te kunnen maken op de Olympische Spelen in Rio. Spijtig genoeg was het niet het resultaat waar ik op hoopte maar heb weer wat ervaring opgedaan. Daarna waren het weer een paar wedstrijden op de LetAccess. Spanje was de volgende waar het weer een beetje tegenviel omdat ze een cut deden na één ronde en ik was daar juist een slag buiten, spijtig maar helaas. Dan in Zweden, Halmstad was het al veel beter, eerste minder goede ronde maar goede comeback met een T21 finish. In Juli heb ik nog twee tornooien gespeeld, de eerste was in Zweden, Boras waar de eerste ronde iets minder was maar terug gevochten en met eindresultaat T11. De laatste wedstrijd die ik gepeeld heb was in België, Waterloo en ik denk dat ik een beetje last had van home pressure de eerste ronde +8 en moest ik al een lage score hebben de tweede dag om de cut te halen. Tweed dag was beter -1 maar het voelde nog niet goed aan.

Dit is allemaal voorbij en we hebben nog veel tornooien dit jaar om het goed te maken. De maand Augustus wordt heel druk. Ik zal de hele maand doorbrengen in Scandinavië ( zweden, Noorwegen, Finland). Ik reis met een paar meisjes samen en we logeren ook bij host families dus dat wordt wel leuk.

Ik hou jullie zeker op de hoogte met hoe het verloopt en tot binnen een maand 🙂